YRITYKSESTÄ

ND Nordic Design on suomalainen yritys, mikä on alkujaan perustettu innostuksesta pohjoismaista, kaunista ja modernia designia kohtaan.

Ajatus perustaa yritys syntyi asuessamme Göteborgissa Ruotsissa. Vuonna 2016 kävimme paikallisessa pientuottajien myyntitapahtumassa, À la London Designmarknad, Göteborgin Haga-nimisessä kaupunginosassa. Tapahtumassa oli paljon erilaisia pienten toimijoiden tuotteita esillä ja ostettavissa kuten tauluja, koruja, sisustustuotteita ja käsitöitä. Huomio kiinnittyi myyntipöytään, jossa oli erilaisia ja aivan upeita kukka- ja onnittelukortteja myynnissä. Myyjän kanssa juteltuamme kävikin esille, että hän oli taiteilija, joka oli suunnitellut kortit ja ne painettiin pienessä painotalossa Göteborgin alueella. Hänellä oli vain muutama jälleenmyyjä Ruotsissa mistä kortteja sai ostaa. Keskustelu johti ajatukseen, että miten saisimme näitä kauniita ja erilaisia tuotteita myös Suomeen, ja siitä kaikesta tämä yritys sai alkunsa. Joku upea ajatus ja asia voi saada alkunsa jostakin hyvin pienestä, sattuman ja kohtalon johdattamana.

Oman tuotevalikoimamme tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat käytännöllisiä ja jokapäiväiseen arkeen sopivia ympäristöasioita unohtamatta.

Jos olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä niin olethan rohkeasti yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

YHTEYSTIEDOT

Osoite:
ND Nordic Design
Härkähaankuja 14
01730 Vantaa

Y-tunnus:
2798145-1

Sähköposti:
info@nordicdesign.fi

Puhelin:
040 – 4122 889

www.nordicdesign.fi
@nordicdesign.fi