YRITYKSESTÄ – COMPANY

ND Nordic Design on suomalainen yritys, mikä on perustettu innostuksesta pohjoismaista, kaunista ja modernia designia kohtaan. 

Maahantuomme kauniita pohjoismaisia kulutus- ja designtuotteita, inspiroidumme hyvästä suunnittelusta sekä laadukkaista tuotteista arjen kauneutta ja ympäristöasioita unohtamatta. Keskeiseen toiminta-ajatuksemme kuuluu, että edustamamme tuotteet on suunniteltu ja valmistettu pohjoismaissa, ovat käytännöllisiä ja jokapäiväiseen arkeen sopivia.
Dynaamisen ja laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta kuluttajat saavat uusia ja erilaisia sisustus- ja lifestyletuotteita.

Jos yrittäjänä olet kiinnostunut ottamaan edustamiamme tuotteita jälleenmyytiin, olethan yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää!

Tällä hetkellä meillä on tarjota ainutlaatuisia paperituotteita jotka ovat saaneet valtavan hyvän vastaanoton kuluttajilta, esimerkkinä Kort & Gott lahja- ja onnittelukortit. Katso lisää paperituotteet välilehdeltä tai www.kortogott.com
ND Nordic Design is a Finnish company established driven by high interest towards beautiful and modern Nordic design.

We are inspired on good design and quality, not forgetting beauty, daily functionality and ecological matters. One of our core value is that all our products are designed and manufactured in the Nordic region. Our aim is to help manufacturers to access easily and rapidly to the new markets via our large retailer network. Addition to this, we want to bring new and different lifestyle and decoration products to consumers through our dynamic and fast growing retailer network.

If you are interested to get your products to the new markets please contact us and we will gladly tell you more!

YHTEYSTIEDOT – CONTACT INFORMATION

Tiina Hotinen

tiina.hotinen (@) nordicdesign.fi
+358 (0) 40 412 2889
info@nordicdesign.fi
www.nordicdesign.fi
company ID 2798145-1
VAT code FI27981451