VASTUULLISET TUOTTEET

Simple Goods -siivoustuotteet on valmistettu miedoista, luonnollisista ja kasviperäisistä ainesosista, joihin on lisätty hyviä probioottisia bakteereja ja 100 % luonnollisia, orgaanisia eteerisiä öljyjä. Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja 100 % biohajoavia. Pienentääksemme hiilijalanjälkeämme ja ollaksemme mahdollisimman ympäristöystävällisiä, käytämme pulloissamme 100 % kierrätettyä PET-muovia ja 100 % biomuovia.

PROBIOTTISET PUHDISTUSAINEET

MITEN NE TOIMIVAT

Kun käytät Simple Goods -tuotteita, ylläpidät tervettä mikroflooraa kotonasi. Puhdistustuotteemme jättää pinnoille jälkeensä kerroksen hyviä bakteereja, nimeltään probiootti.

Probioottiset bakteerit hajottavat mikroskooppisen lian pieniksi hiukkasiksi ja syövät ne. Lisäksi ne hajottavat likaa jopa 5 päivää puhdistuksen jälkeen. Puhdistustuotteet ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä ja niillä on pitkäkestoinen vaikutus, kun on kyse lian ja pahan hajun hajottamisesta. Probioottisia bakteereja sisältävä jätevesi kulkeutuu takaisin luonnolliseen kiertokulkuun, missä niitä on jo olemassa, ja jatkaa orgaanisen materiaalin hajottamista ja muuntamista hiilidioksidiksi ja vedeksi. Ne auttavat ylläpitämään luonnollista mikroflooraa luonnossa.

Sen sijaan, että täyttäisimme puhdistustuotteemme vahvoilla kemikaaleilla, Simple Goods käyttää vain orgaanisia ja luonnollisia ainesosia. Tuotteet ovat mietoja, pH-neutraaleja ja 100 % biohajoavia.

AINESOSAT

Koostuu 100 % luonnollisista ainesosista ja tuoksuu 100 % luonnollisilla ja orgaanisilla eteerisillä öljyillä. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai epäaitoja hajusteita.

MITEN NE VAIKUTTAVAT YMPÄRISTÖÖN

Kun bakteerit siirtyvät luonnolliseen kiertokulkuun, missä niitä on jo olemassa, ne jatkavat orgaanisen materiaalin hajottamista ja muuttavat sen hiilidioksidiksi ja vedeksi. Siksi ne auttavat ylläpitämään luonnollista mikroflooraa luonnossa.

PAKKAUS

Pienentääksemme hiilijalanjälkeämme ja ollaksemme mahdollisimman ympäristöystävällisiä, olemme ylpeitä että käytämme pulloissamme 100 % kierrätettyä PET-muovia ja 100 % biomuovia.

ReSea PROJEKTI

Simple Goods taistelee muovisaastetta ja valtamerten roskaamista vastaan ​​yhteistyössä ReSea Projectin kanssa. ReSea Project on tanskalainen organisaatio, jonka tehtävänä on puhdistaa valtameriä poistamalla muovia ja kierrättämällä se samalla kun lisätään tietoisuutta asianmukaisesta jätteiden hävittämisestä.

Simple Goods käyttää vain 100 % kierrätettyä muovia, ja olemme ReSean ylpeitä kumppaneita. Jokaista myytyä Simple Goods -siivoustuotetta kohden keräämme merestä 4 muovipussia.

Tuotteiden käyttäjiltä

“Huikean hyvät tuotteet! Tehokkaat, riittoisat. Molemmat tuoksut miellyttävät!” – @lumikaartosatu

“Todella riittoisa ja erittäin hyvin puhdistava suihke (all purpose cleaner, laventeli). Pyyhitty pinta jää miellyttävän tuntuiseksi. Lisäksi tuoksut ovat hyvin miellyttäviä ja luonnollisen raikkaita. Ne sopivat myös tuoksuherkille.” – @marikamirjam

“Ensimmäinen tiskisaippua mökkikäytössä mitä olen käyttänyt jolla irtoaa rasvatahrat astioista jopa kylmällä vedellä” – Henri

“Puhdistusaine on toiminut todella hyvin keittiömme kivitasolla, eikä ole jättänyt kalvoa pinnalle kuten monet muut tuotteet. Tuoksu on todella miellyttävä ja koti jää tuoksumaan ihanalta siivouksen jälkeen. Erityisen hienoa on tuotteiden luonnollisuus ja ekologisuus. Käsisaippuassa tuoksu on todella hyvä ja käsistä tulee puhtaat sekä pehmeät käsiä kuivattamatta. Käsidesi kulkee mukanani pienen koon ansiosta ja sitä on helppo annostella. Tuoksu on miellyttävä ja pehmeä. Tuotteet ovat kauniit ja ne ovatkin aina kotonamme esillä!” – @eltsui

“Olen erityisesti tykännyt tuosta yleispuhdistusaineesta. On tosi tehokas! Ja ihana laventelin tuoksu! Vahva suositus kaikille, jotka tykkäävät siististä kodista!” – Marja

“Ihanan tuoksuinen All purpose puhdistussuihke ei tahmaa eikä jätä kivitasolle “harmaata pintaa”, vaan jättää jälkeensä puhtaan, kauniin pinnan. Pullo on todella riittoisa ja miellyttävä käyttää. Tykkään!” – Piritta